Bentwoud

Zomeractiviteiten Bentwoud

28-06-2023 502 keer bekeken 0 reacties

Het jonge Bentwoud ontwikkelt zich de laatste jaren steeds meer tot een prachtig Natuur- en recreatiegebied. Staatsbosbeheer vindt het belangrijk dat mensen het Bentwoud leren kennen. Deze zomer organiseert Staatsbosbeheer een leuk pakket aan verschillende zomeractiviteiten, met voor ieder wat wils.

Zo is de avonturiers is er bijvoorbeeld op zondag 30 juli  een interactieve workshop navigeren met behulp van kompas en de zon. Zo kun je nooit meer verdwalen tijdens je vakantie in de bergen! Op zoek naar ontspanning? Op zaterdag 8 juli kun je mee met een zintuigenwandeling door het gebied. Hier leer om al je zintuigen te gebruiken voor een optimale natuurbeleving tijdens een bezoek aan het bos. Voor de dierenliefhebbers zijn er nog spannende excursies in het donker, waarin de vleermuizen centraal staan.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen! Zo kun je het Kabouterpad lopen, een bezoek brengen aan speelbos de Bentjungle of een kinderfeestje houden met het Hulpboswachtersprogramma. Op zaterdag 15 juli organiseert Staatsbosbeheer een Kriebelbeestjes tocht. Hierin kunnen kinderen gewapend met loeppotjes en zoekkaart op ontdekking gaan naar alle toffe kleine beestjes die je in het bos kunt vinden. Er gaat er een hele nieuwe wereld voor je open!

Enthousiast geworden, en wil je ook mee op een van de excursies? Kijk dan op www.staatsbosbeheer.nl/bentwoud voor meer informatie en om te reserveren.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen