Bentwoud

Kom met je kabouters naar de kabouterdagen

04-10-2022 403 keer bekeken 0 reacties

Staatsbosbeheer organiseert in de herfstvakantie in het Bentwoud 2 kabouterdagen. Ook in het Bentwoud kunnen de kinderen genieten van het Kabouterpad. Op zaterdag 22 en woensdag 26 oktober staat Staatsbosbeheer met haar mobiele kabouterkantoor bij de start van het kabouterpad.

Bij het mobile kabouterkantoor op parkeerterrein Bentwoud-West kun je de vooraf gereserveerde kaboutertas ophalen en met de kabouterklapkaart vol opdrachten, puntmuts en rugzak de opdrachten doen in het bos. Daarnaast worden er echte kabouterverhalen voorgelezen, vindt je als je goed zoekt echte kaboutersporen en kan je na afloop je eigen kabouterkleurplaat in kleuren.

Kinderen van 3 tot 7 jaar, maar ook oudere kinderen die in kabouters geloven, zijn van harte welkom op het kabouterpad in het Bentwoud. Tijdens de Kabouterdagen, maar ook daarbuiten, kun je met de (klein)kinderen speuren naar kaboutersporen. De kinderen worden, voordat ze gaan zoeken, verkleed als kabouter met een rode puntmuts, kaboutertas en rood geschminkte wangen. De spullen mogen ze mee naar huis nemen, en na afloop krijgen ze een echt ondertekend kabouterdiploma mee naar huis! Het kabouterpad kost € 5,95- per kind.

Een dagje naar de kabouters in het Bentwoud moet je vooraf boeken via https://www.staatsbosbeheer.nl/uit-in-de-natuur/kabouterdagen-bentwoud

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen