Bentwoud

Baggerwerkzaamheden Bentwoud

29-08-2022 530 keer bekeken 1 reacties

Vanaf maandag 12 september start het Hoogheemraadschap Rijnland met het baggeren van de Liemiettocht en de Machinetocht in het Bentwoud. Langs het Schravenwilderpad en het Landscheidingspad zullen dus met regelmaat draaiende kranen in het gebied te vinden zijn.

Het baggeren is belangrijk om de doorstroom van water in het gebied te houden. Op deze manier zal de sloot niet langzaam aan dicht slippen met modder. Tijdens de werkzaamheden zal het Hoogheemraadschap werken met grote machines. U als bezoeker zult hier weinig last van hebben. Wel is het goed om er rekening mee te houden dat het dus kan zijn dat er soms machines over het fietspad rijden. De werkzaamheden zullen naar verwachting halverwege/eind oktober afgerond zijn.

Afzetting

Van maandag 26 september tot en met maandag 3 oktober zal het noordelijke deel van het Schravenwilderpad tijdelijk afgesloten zijn. Brom, snor en gewone fietsers zullen tijdelijk worden omgeleid over het Achterofse Pad. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Hoogheemraadschap Rijnlijnd: https://www.rijnland.net/contact/

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

Gebruiker van het Bentwoud 08-09-22 om 17:38

Wat zijn de limiettocht en Machinetocht. Staan niet op de kaart. En er wordt al druk gewerkt aan de 1e en 2e tocht.

M.vr.gr. Ben Twoud.

Cookie-instellingen