Bentwoud

Werkzaamheden Kinderbomenbos

19-04-2022 962 keer bekeken 0 reacties

Wellicht heb je in het Nationaal KinderBomenBos gezien dat er op dit moment werkzaamheden plaatsvinden. Deze werkzaamheden vinden plaats in het kader van een zogenoemde kwaliteitsimpuls.

De kwaliteitsimpuls houdt in het kort in dat er voorbereidingen worden getroffen, zodat nieuwe Geboortebomen op die locatie goed kunnen groeien. Voorheen werd voorafgaand aan de plantdag de plantgaten van de Geboortebomen op eenzelfde manier voorbereid. Omdat het gedeelte van de Geboortebomen van het Nationaal KinderBomenBos vanaf dit jaar als een bos worden ingeplant en niet meer als een boomweide met individueel herkenbare bomen, is er voor gekozen om de cirkel in een keer goed voor te bereiden. Daarnaast zijn er nieuwe bankjes in het midden van de cirkel geplaatst. Staatsbosbeheer voert de werkzaamheden uit en er kan mogelijk enige hinder worden ondervonden van deze werkzaamheden. Dit is echter van korte duur, want ruim voor de plantdag in november zijn de werkzaamheden afgerond en zal de cirkel weer goed te betreden zijn. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen