Bentwoud

Excursies 2022

08-02-2022 971 keer bekeken 0 reacties

Door de maatregelen rondom het coronavirus kon Staatsbosbeheer de afgelopen 2 jaar weinig excursies verzorgen. Gelukkig lijken de maatregelen te versoepelen, en is er weer mogelijk rondom het organiseren van activiteiten. De eerste excursies zijn gepland.

De boswachter van Staatsbosbeheer heeft samen met een groep enthousiaste en gepassioneerde excursiegidsen een mooi en gevarieerd excursieprogramma voor 2022 samengesteld. Zo staan er o.a. vogelexcursies, hazenexcursies, nachtexcursies en activiteiten voor kinderen op de planning! Deze activiteiten verschijnen in de loop van het jaar op de website van Staatsbosbeheer. De eerste 2 hazenexcursies voor 2 en 8 maart staan al online. Deze kunt u boeken via deze link: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/bentwoud/hazen-van-het-bentwoud.

Wilt u op de hoogte blijven? Check dan regelmatig de website van Staatsbosbeheer en de social media kanalen van Boswachter Jonathan. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen