Bentwoud

Met je telefoon op jacht naar dieren(kaarten) bij Staatsbosbeheer in het Bentwoud.

07-07-2020 1896 keer bekeken 0 reacties

De Perfect Earth Animal App maakt wandelen met je ouders weer leuk! Op de rode wandelroute en het laarzenpad van Staatsbosbeheer in het Bentwoud zijn namelijk digitale dieren verstopt. Al wandelend met een telefoon met de gratis Perfect Earth Animal app kun je ze sparen.

Het werkt heel simpel, thuis download je de gratis app, waarna je vervolgens naar het gebied gaat om de routes te lopen. Wanneer je met je GPS aan de tocht loopt, zie je overal dierenkaarten van dieren die ook daad werkelijk in die delen van het gebied voorkomen. Wanneer je de pointers van de kaarten binnen 50 meter passeert worden deze kaarten aan je verzameling toegevoegd. Op de kaarten staan leuke weetjes van de dieren die je daar tegen komt. Dus let ook goed op, je kunt de dus ook in levende lijven tegen komen! Lukt het jou om alle 38 kaarten die in het Bentwoud verstopt liggen te vinden!

De app is in het leven geroepen om kinder tussen de 7 en 12 jaar naar buiten te krijgen, en ze op een moderne manier kennis te laten maken met hun omgeving en zijn bewoners. Niet alleen in het Bentwoud zijn kaarten verstopt, door heel Nederland heen liggen overal kaarten. Bezoek dus ook zeker andere gebieden, deze hebben namelijk weer andere toffe dierenkaarten van de dieren die je daar tegen kunt komen. 

Meer informatie over de app vindt je in deze link: https://www.staatsbosbeheer.nl/buitencentra/app-perfect-earth-animals

Veel plezier en succes in het veld!

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen