Bentwoud

Excursies 2020

14-01-2020 4105 keer bekeken 0 reacties

Het nieuwe jaar is begonnen, hoogste tijd voor het maken van een nieuwe excursiekalender! In 2019 hebben we een aantal erg leuke excursies in het Bentwoud gehad, maar ook voor 2020 staan een rijtje erg leuke activiteiten op de planning!

Begin januari is Staatsbosbeheer samen met hun enthousiaste excursiegidsen om de tafel te gaan om het nieuwe jaar door te nemen. Hier zijn een hele hoop leuke activiteiten uit gekomen, denk bijvoorbeeld aan een vleermuisexcursie, vroege vogelwandeling, wildplukexcursie, paddenstoelen excursie en een rustgevende belevingstocht! Kortom, het beloofd weer een mooi jaar te worden met veel verschillende activiteiten, voor ieder wat wils. Gedurende het jaar zullen de excursies op de website van Staatsbosbeheer verschijnen, waar je vervolgens online je plekje kan reserveren. Ook zullen ze in de agenda van deze website komen, met daarin een link naar de website waar je kan boeken. 

We trappen op woensdag 26 februari af met een zoektocht naar een van de meest ruige en oer-Hollandse diersoort die we hebben, het haas! Februari is DE tijd van het jaar dat de hazen stijf staan van de hormonen, het is rammeltijd! In deze tijd van het jaar rennen mannetjes uren achter vrouwtjes aan, hopend dat ze goedgekeurd worden, waarna ze mogen paren. Hierbij kunnen ook rake klappen uit gedeeld worden! Wil je meer weten over de hazen, de rammelperiode en hoe je hun sporen kunt herkennen? Bemagtig dan snel een plekje, en geef je op via deze link: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/bentwoud/hazen-van-het-bentwoud

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen