Bentwoud

Kom bosbaden in het Bentwoud!

02-05-2019 2428 keer bekeken 0 reacties

Wat krijg je als je 3 creatieve topgidsen bij elkaar zet en ze laat nadenken over een nieuwe activiteit? Juist, een prachtig nieuw concept waar je de ruimte en de rust van het Bentwoud op een hele vernieuwende manier kunt beleven! Zaterdag 18 mei van 14:00-16:00, zet hem in je agenda!

Laat je overdompelen door de natuur van het Bentwoud! Samen met de gidsen van Staatsbosbeheer ga je te voet en op de fiets op pad en beleef je het gebied met al je zintuigen. Luisteren naar geluiden om je heen, snuif de geuren op en voel aan bast van de bomen. Dat maakt de natuur bijzonder. Onthaast en ervaar hoe de natuur je rust geeft. Zoals je kunt zonnebaden, genieten van de zon, kun je ook bosbaden, genieten van al wat het bos te bieden heeft. Laat je verassen door deze creatieve en misschien wel hele vernieuwende blik op de natuur!

 

Grijp snel je kans, en geef je op voor deze unieke belevingstocht! Opgeven kan door je aan te melden via de website van Staatsbosbeheer. Zie: www.staatsbosbeheer.nl/bosbadenbentwoud

 

Datum en tijd              Zaterdag 18 mei van 14:00 tot 16:00

Startpunt:                     Parkeerplaats Bentwoud-Noord aan de Hoogeveenseweg

Kosten:                        €5:00

Boeken:                       Reserveer je plek online

Praktisch:                     -      Neem je eigen fiets mee

                                      -       Doe stevige schoenen aan

Let op:                         Niet geschikt voor mindervaliden en honden niet toegestaan

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen