Bentwoud

Zomerwandeling in het Bentwoud

13 keer bekeken

Begin

26-08-2018 om 10:00

Einde

26-08-2018 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kom zondagmorgen 26 augustus om 10.00 uur naar het Bentwoud en ontdek samen met de boswachter van Staatsbosbeheer wat de zomer allemaal te bieden heeft in dit prachtige gebied! Het is nu eind augustus, de eerste vogels zijn al weer begonnen aan hun grote trektocht naar het zuiden en de libellen ja

Kom zondagmorgen 26 augustus om 10.00 uur naar het Bentwoud en ontdek samen met de boswachter van Staatsbosbeheer wat de zomer allemaal te bieden heeft in dit prachtige gebied!

Het is nu eind augustus, de eerste vogels zijn al weer begonnen aan hun grote trektocht naar het zuiden en de libellen jagen massaal op andere insecten. Kortom, er is genoeg te beleven! Tijdens de wandeling vertelt de boswachter je van alles over het gebied met de vele planten en dieren die zich hier thuis voelen!

De kosten voor de excursie zijn €5,- voor een volwassene, en € 2,50 voor een kind tot en met 12 jaar. Vooraf aanmelden en betalen via de website van Staatsbosbeheer http://www.staatsbosbeheer.nl/Bentwoud  is verplicht.

Cookie-instellingen