Bentwoud

Nieuwe bebording Bentwoud

07-06-2023 247 keer bekeken 0 reacties

De afgelopen tijd heeft Staatsbosbeheer geïnvesteerd in geheel nieuwe regelgevende bebording in het Bentwoud. Nu midden in het broedseizoen hoopt Staatsbosbeheer dat met de nieuwe bebording de toegangsregels voor iedere bezoeker duidelijk zijn.

Met het verduidelijken van de toegangsregels hoopt Staatsbosbeheer dat de natuur de rust krijgt die ze nodig heeft en bezoekers volop kunnen genieten van het gebied op de plekken waar dit is toegestaan. Juist in deze mooie, maar kwetsbare tijd van het jaar waarin de vogels broeden en de hazen hun jongen werpen, is deze rust zo belangrijk.  

Het Bentwoud is een veel bezocht natuur- en recreatiegebied en Staatsbosbeheer is blij dat mensen uit de omgeving het Bentwoud weten te vinden. Veel mensen genieten van de rust en al het mooie natuurschoon in het gebied.  Staatsbosbeheer wenst dat zo veel mogelijk verschillende bezoekers kunnen genieten van dit gebied zonder zich te storen aan elkaar of dat het gebiedsbezoek negatieve effecten heeft op de natuur. Daarom heeft Staatsbosbeheer toegangsregels opgesteld voor het bezoeken van het Bentwoud.

Extra handhaving

De regels op de bebording gelden het hele jaar rond. Staatsbosbeheer zal de komende tijd ook extra handhaven op deze regels. Daarnaast vraagt Staatsbosbeheer de bezoekers nadrukkelijk om bij hun bezoek aan het Bentwoud de regels te lezen en zich hier aan te houden. Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat iedereen kan genieten van een bezoek aan het Bentwoud.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen