Bentwoud

Fotowedstrijd 'Geniet van het Bentwoud'

02-05-2022 797 keer bekeken 1 reacties

De Vereniging Vrienden van het Bentwoud organiseert in samenwerking met Staatsbosbeheer deze fotowedstrijd. Doe mee, en geniet van het Bentwoud!

Een fotowedstrijd met vier categorieën
Er zijn vier categorieën: landschap, dieren, planten en recreatie. Je kunt je foto insturen tot en met 3 september 2022 naar FotowedstrijdBentwoud@gmail.com.

Er is ook een fotowedstrijd voor kinderen
Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een aparte wedstrijd ‘Zoek de kleuren in het Bentwoud’. Er is ook een flyer is verspreid onder basisscholen rondom het Bentwoud. Je kunt je foto insturen tot en met 3 september 2022 naar KleureninhetBentwoud@gmail.com.

Waaraan moet je foto voldoen?

  • Je foto moet zijn gemaakt in het Bentwoud.
  • In je email geef je aan op welke categorie je foto betrekking heeft, je naam en – als je er geen bezwaar tegen hebt – je telefoonnummer.
  • Je mag maximaal 1 foto inzenden. Je kunt dus ook maar in 1 categorie meedoen.
  • De foto dient in JPG, JPEG, of in PNG in een zo hoog mogelijke resolutie/kwaliteit als bijlage in de e-mail te worden meegezonden.
  • Een eenvoudige aanpassing van de foto aan licht, kleur en uitsnede is toegestaan.
  • Volgens de privacywet AVG moet iemand toestemming hebben gegeven om zijn of haar portret openbaar te maken.

Procedure

  • Een selectie van drie beste foto’s wordt gemaakt uit de inzendingen per categorie en uit de kinderwedstrijd.
  • Deze 15 genomineerden krijgen per e-mail een persoonlijk bericht op uiterlijk  23 september 2022.
  • Uit deze genomineerde foto’s kiest de jury een winnaar per categorie en een winnaar van de kinderwedstrijd.
  • Op zaterdag 8 oktober is de prijsuitreiking.  
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Klik hier voor het volledige reglement. Met het insturen van een foto, verklaart een inzender zich akkoord met het reglement.

Gebruik van de foto’s
De Vrienden van het Bentwoud en Staatsbosbeheer mogen de ingestuurde foto’s vrij van copyright gebruiken voor promotiedoeleinden voor het Bentwoud, bijvoorbeeld op website, Facebook of Instagram, of een gedrukte publicatie. Je naam zal, indien mogelijk, vermeld worden bij de foto.

Behandel het Bentwoud respectvol
Neem de tijd en heb geduld om een mooie foto te maken en ga met respect om met het Bentwoud, en de planten en dieren die daar leven. Hun belang dient altijd voorop te staan. Vertrap daarom de begroeiing niet en benader dieren niet zo dicht dat ze schrikken of verjaagd worden. Het maken van nestfoto’s is verboden! Vogelbescherming Nederland heeft een passende gedragscode.

Jury
De jury bestaat uit: Adri de Groot (vogeldagboek.nl), Sjaak Noteboom (fotograaf), Dick van Stegeren (Staatsbosbeheer), Roan Bij de Vaate (jeugdlid), Conny Kruithof (beeldend kunstenares) en Ria van Diemen (secretaris van de jury, bestuurslid Vrienden van het Bentwoud).

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

dieren fan 15-01-24 om 13:41

waarom hebben jullie niet iets over de dieren in het bentwoud?

Cookie-instellingen