Bentwoud

Met je telefoon op jacht naar dieren(kaarten) bij Staatsbosbeheer in het Bentwoud.

July 07, 2020 216 keer bekeken 0 comments

De Perfect Earth Animal App maakt wandelen met je ouders weer leuk! Op de rode wandelroute en het laarzenpad van Staatsbosbeheer in het Bentwoud zijn namelijk digitale dieren verstopt. Al wandelend met een telefoon met de gratis Perfect Earth Animal app kun je ze sparen.

Het werkt heel simpel, thuis download je de gratis app, waarna je vervolgens naar het gebied gaat om de routes te lopen. Wanneer je met je GPS aan de tocht loopt, zie je overal dierenkaarten van dieren die ook daad werkelijk in die delen van het gebied voorkomen. Wanneer je de pointers van de kaarten binnen 50 meter passeert worden deze kaarten aan je verzameling toegevoegd. Op de kaarten staan leuke weetjes van de dieren die je daar tegen komt. Dus let ook goed op, je kunt de dus ook in levende lijven tegen komen! Lukt het jou om alle 38 kaarten die in het Bentwoud verstopt liggen te vinden!

De app is in het leven geroepen om kinder tussen de 7 en 12 jaar naar buiten te krijgen, en ze op een moderne manier kennis te laten maken met hun omgeving en zijn bewoners. Niet alleen in het Bentwoud zijn kaarten verstopt, door heel Nederland heen liggen overal kaarten. Bezoek dus ook zeker andere gebieden, deze hebben namelijk weer andere toffe dierenkaarten van de dieren die je daar tegen kunt komen. 

Meer informatie over de app vindt je in deze link: https://www.staatsbosbeheer.nl/buitencentra/app-perfect-earth-animals

Veel plezier en succes in het veld!

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings